2021. január 23., szombat - Zelma

2005. szeptember

A Panmedia honlapjának felépítését végeztük egy megújult layout alapján, funkcionálisan pedig adminisztrációs lehetőségekkel bővült a site.

2005. augusztus

A Danone terméke, a Balaton szelet promóciójának Flash site-jában mi is közreműködtünk. Egyes adatkezelési funkciók beillesztése, grafikai megoldások leprogramozása volt a feladatunk. Partner: EuroRSCG.

2005. június

A Rauch Beach rendezvény honlapjának grafikai összeállítása Flashben, valamint a képek és szövegek dinamikus beolvasása (XML) szintén a Lunasoft munkája volt. Partner: Aleph.

2005. június

Ez az oldal az Európa Alap három irodaházát mutatja be. A különlegessége abban rejlik, hogy az irodák, kiadható területek adatai, foglaltsága CMS-ből állítható, így megfelelő adminisztráció mellett az interaktív Flash alaprajzok XML alapú adatkapcsolat révén naprakész információkat jelenítenek meg. Partner: Aleph.

2005. május-június

A következő nagy lépés az Aleph-fal folytatott együttműködésünk történetében a Baumax barkácsáruház honlapjának megújítása volt. Mi végeztük az oldal új grafikai terveinek megvalósítását (sitebuild); az adminisztrációs munkát jelentősen enyhítő online katalógust (Flash); további extra funkcókat, kisebb javításokat, átalakításokat.

2005. március-április

Idén tavasszal partnerünk, az Aleph Interaktív több fontos ügyfelének honlapján is dolgozhattunk. Az első ezek között a TUI utazási iroda lapja volt. Mi végeztük az oldal új grafikai terveinek megvalósítását (sitebuild); az oldalon kívül mintegy 20 partneroldalon is megjelenő extra funkciók (CMS-ből szerkeszthető bannerek, akciós kínálatok) tervezését, kivitelezését; további funkcionális bővítéseket, javításokat.